Wednesday, October 05, 2011

pressure + tension + serabut !!

midterm..midterm..midterm !!
arghhhhhhhhhhhh...
x kisah la kalau ada midterm tu pon kan..
but yg aku kisah,kenapa lah week yg sepatutnya ada midterm dulu lecturer cancel sumanya ?
why ? why and why ?

this week dah la Intergroup Sukan MIAT,
plus nak settlekan order baju-baju utk business lagi,
ke hulu ke hilir plak tu..
adoiiii...

this week saja suma paper electrical hoihh..
Circuit Analysis 2, Digital, Electromagnetic Wave and Control Systems..
boleh pecah kepala wehh kalau mcm ni..
selang sehari plak tu !! huh

week midterm dulu xnak plak buat kan..
pastu semua carry forward ke this week..
mmg la kebetulan lecturer buat mcm tu pon kan..
adoyaiii !!

ni yg rasa nak "meraung + menangis + meronta" nih..
naseb baik aku LELAKI,
even this week midterm,but still leh main sukan..
hilang sikit pressure + tension tu..
   ^_^

kurang la sikit rasa suma-suma tu..hee ~
Alhamdulillah aku dilahirkan menjadi seorang LELAKI..
kalau GIRLS nih,dah lama dorg nanges2 + call parents and mengadu or call 'abg' dorg..ngeh3

sorry la mengarut-ngarut kan,
but that's the fact..
isn't it ? hee ~

ok,chioww..nak tido dulu..
esok pagi time kelas sempat lagi nak skip lecturer ngajo,
study sendiri la jawabnya woihh..HAHA

Assalamu'alaikum semua (^.^)

4 comments:

  1. haha.chill weyh.all da best though.udah2lah teghiak nyer.may Allah bless. :)

    ReplyDelete
  2. ngah chill la ni =)
    tengok,sy senyum kan ? hee ~
    xdela,x teghiak pon laa..
    saja gimik lebih..haha
    jazakillah ya sahibati Husna ^_^

    ReplyDelete