Thursday, June 30, 2011

dugaan !!

hmm..napa time kita ada duit,mcm2 benda pelik jd..
i mean,mesti ada ja something yg berlaku and memaksa kita utk keluarkan duit..
mesti penah jd kt korg kan??

dh mcm menjadi kebiasaan benda camni..
isn't it??

kt sini,just nk story sikit la..
ptg semalam (29 June 2011 / 6.30 ptg ),aku accident dkt area2 bangi ke putrajaya..
dkt dgn restoran perantau hill..

mcm bodoh je aku rase..
sbb ape?

yela,nak buat u-turn..then,ade la lori ni sebelah aku..
mcm himpit la..aku pon rapatkan sikit keta nk ke divider..
takut selisih body keta dgn lori tu kan..

ntah mcm mne aku bleh plak g tekan pedal minyak..
time tu dh nk rapat ke divider..
patotnye aku brek la..tbe2 plak tertekan pedal minyak,then..
terlanggar divider jalan and depan tu ade mcm batu tajam (bucu pembahagi jalan yg batu )..

nah amik kau !!
lampu depan sebelah driver pecah + tayar depan and belakang (sebelah driver ) pon meletup..
arghhh..rasa mcm BODOH gila time tu..
mcm mne la bleh g tekan pedal minyak tu..
nak kate aku angau or leka xde plak kan..HAHA

biase la..dh benda nk jadi..
Allah nk uji hambanya..
nk tengok kte ni bersyukur or x dgn ape yg kte ade..
and kte leh terima or x dugaan yg kte hadapi..
seriously,mmg menyesal la..tp,redha je la..
dah tertulis kan nk jadi mcm tu..
terima ja >.<
melayang gak Rm370 semalam..huh 
duit..duit..di mana kau duit !! HAHAHA

lg lambat laa aku nak kawen mcm ni..kih3
and lg lambat laa nk beli keta b4 abih degree ni..
adoii pun..HAHAHA

sampai skang aku rase mcm BODOH gile..
mcm lawak plak..HAHAHA

dua2 tayar depan and belakang pecah plak tu..
tajam betul batu tu..haishh

No comments:

Post a Comment