Friday, March 18, 2011

cuti-cuti MALAYSIA !! (first day)

cuti midsem nih aku tataw nk wtpa..so,aku dgn Naim and Iskandar plan la utk bercuti di Kelantan..
lagipun ada hajat kami nk p sana..nk cari supplier barang2 utk bisnez kami..hee
aku bertolak dari Sg. Petani lebih kurang pukul 11pg (15 March 2011)..*Naim drive*
p naek keta Naim Ibrahim..dari Sg. Petani,aku dgn Naim ja la..
then,sampai kt Tanah Merah lebih kurang pukul 2.30 mcm tu..
kt Tanah Merah,aku singgah umah Mustaqim dulu..dia roomate aku kt MIAT..
beli beras siam,makan Nasi Lemak Tok Wan Ali yg agak femez kt T.Merah..hee

dari T.Merah plak,kami teros ke Kota Bharu..
bertolak dari T.Merah lebih kurang pukul 3.30 la..then sampai ke KB dlm pukul 5 lebih..
ni turn aku drive plak coz Naim dh ngantuk..hee
sampai ja kt K,Suzarin (member MIAT) dtg amik dkt dgn Muzium Perang..
then,kami teros ke umah dia..
SUBHANALLAH !! besarnya umah..tu la ayat first aku masa sampai umah dia..
bapak la...!! BANGLO 3 TINGKAT tu..heeee
mewah betul parents dia..*ayah dia tokey kain* heee

sampai sana ja,aku mandi2 and nk rest..
tp,x jadi coz aku melawak dgn adk dia yg berumur 4 tahun tu..
kicik ja adk dia..Suzarin cakap,adk dia lahir x cukup bulan..lebih kurang 2 bulan gak la x cukup..
nama adk dia tu Sidratul Batrisyah..
sedap kan nama tu..heee
            
    
ni la adk Sidratul Batrisyah tu..comel kn dia..heee
nakal and pandai cakap..haha

lepas solat,kami bersiap-siap utk p tengok game bola kt Stadium Sultan Mohamad ke IV..
Piala FA (Kelantan vs KL Felda United)..
Kupi,Pidasz,Peyi,and Mat Hanip join gak..
masuk stadium lebih kurang pukul 8 mlm cmtu dh penuh and tarak tempat..perghhh !!! fanatik gila la penyokong Kelantan..bagus2 !! heee..

tu diaaa..ghamai gila..baru side aku..blom side sebelah lain..hee

dari kiri (atas) : Suzarin,Naim Ibrahim,Kupi and aku..
bawah : Mat Hanip and Pidasz..
Peyi kena dok tepi longkang..sama mcm kami la..hahahaha
penuh dh tempat..xleh nk duduk..


 
    

 

No comments:

Post a Comment