Sunday, February 13, 2011

..seminar baitul muslim..

apa tu baitul muslim??
baitul muslim bermaksud rumahtangga islam..
aku join seminar ni under HALUANSISWA dkt UiTM Shah Alam (12 Feb 2011)..
saja2 la join benda2 cmni..just nk amik ilmu pengetahun,bknnnya sbb aku nk kawen dh..hehe..
nk kawen cmnanya klo calon pon xdak lg kn..kih3..
banyak gak ilmu yg ak dpt sepanjang seminar tu dijalankan..
aku jd mcm reporter plak masa seminar tu..aku record pa yg dorg cakap la,record video la..and yg penting,gambar2 slide tu banyak gak la yg aku amik..haha..bkn nk kata.bkn nk cerita la..kt seminar tu banyak teramat sgt2 dan sgt2 JODOH..haha..ni mmber aku pnya ayat la ni..standard org ckap nmpak awek kn..ni dak,nmpak jodoh teros..gila punya bengong mmber aku time tu..hoho..sbb pa dy cakap JODOH??
haaa..ni yg kta nk taw nih..sbb...sumanya MUSLIMAH !!
alhamdulillah..sejuk perut mak aku..eh2,sejuk perut mak dorg la lahirkan dorg..
hmm,nk cerita banyak2 sgt,rasa mcm panjang berjela mengalahkan Sungai Nil kn..so,ak just nk story ckit2 sudaa..coz pasni aku nk post isi kandungan sepanjang seminar tu plak..haha

No comments:

Post a Comment