Monday, February 28, 2011

i'm lovin' it !!

..ni bukan McD ok !! diulang..ini bukan McD..heee
sebenaqnya aku dh lama tunggu benda ni sampai..
dr peghelih baq ang benda ni..barang baik punya !!
nak dapat tu cukup lama tunggu..
nak kata lama tu x lama sangat la..
about 3 weeks..lama or x?? klo bagi aku,berjanggut gak la menunggu..
silap2 leh berakar janggut aku ke simen..hehe

benda yg aku nk gtaw ni sgt2 la bermakna bg aku..
huisshh,mcm penting sgt ja benda tu??
wth is that?? *amboii..kasaqnya bahasa !! hahaha..

xdak benda ni,jenoh malu la aku..
aku ada maruah gak..
klo aku x guna benda ni bila keluaq p mana2,mmg dia la aku nih xdak maruah and xtaw malu kn..heee
and satu lagi,masa yg aku tunggu2 dh sampai..
so,kena la ada benda nih..baru kuat sikit semangat aku nnt...ngee
baru la seronok klo beraksi nnt..kih3
*amaran : jangan memikir benda yg bukan2..

hmmm..aku malaih nk tulis banyak2 ni..wt penat ja..
kt bawah ni aku tunjuk barang yg aku cakap tu,,
terbaik punya !!
jom....zasszzzz..layan !!!



haaa...ni la barang tu !!
amacam?? terbaik dak??
sebab pa aku kata terbaik??
sebab...nampak dak jersi malaysia atas tu??
yg tu la terbaik bg aku..aku bangga jd anak MALAYSIA !!
skang ni dh semakin maju and gah bola sepak MALAYSIA..
aku suka dgn kemajuan and kejayaan pasukan bola kita..
sbb tu aku cakap terbaik !!
aku rasa bangga bila dpt pakai jersi malaysia nih..
bangga menjadi rakyat MALAYSIA !!
x kesah la ory or x kn..hahaha
*baju ni x ory ok..padang besaq mari..hahaha

jesri arsenal??
pa yg terbaiknya?? 
hmm..yg ni aku tataw nk cakap camna sbb aku saja ja tangkap sekali..hoho
sian plak kt jersi ni klo aku snap jersi malaysia ja kn..
jersi pon ada perasaan gak..dia pon ada hati nk feeling2 ni..kih3
kompem dia teghiak klo aku x tangkap gambaq dia sekali..kompem punya la !! haha

ok..abih pasai jersi..
skang bout kasut warrior plak..
terbaik baq ang kasut ni..
dr drjah 5 sampai la skang aku guna kasut ni utk maen takraw..
cuma..awal sem lepas ja (bulan 6-12) aku guna kasut laen..
saja nk ubah selera..try la kasut rejam pallas kn..
ternyata x sama ghasa dia..*leh ghasa ka?? pelik2..haishhh
so,setelah lama memikir,aku beli la kasut warrior ni..
and kebetulan plak 5 March ni ada tournament kt MFI and KPM Bearanang kn..
saja la amik semangat sikit bila ada kasut baru ni..
mana taw klo2 leh menang kan..haha

hmmm..ni la yg aku cakap terbaik !! bg aku la..
coz,aku dh lama tunggu..
tunggu punya tunggu,baru dpt barang ni..
haishhh,lama betol depa nk proses baju ni bg kt aku..*baju Malaysia ngan Arsenal ja la..
taw la jauh pon..peghelih noo..
tp xpa,hero kena releks..cool ja..macho sudaa..lol
tp dlm hati,tak sabaq tunggu barang yg aku order..hehe

p/s : kasut tu saja la aku nk gtaw yg aku baru beli semata2 nk lawan tournament sabtu depan (5 March)..hahahaha
gegeh baq ang !! bongok betoi..kih3




No comments:

Post a Comment